Medarbejdere som den vigtigste ressource

Med knowhow og vilje kan vi støbe næsten hvad som helst

Vores kompetencer i sprøjtestøberi kommer fra vores dygtige, dedikerede og loyale medarbejdere – mennesker, der i mange tilfælde har været hos os i flere årtier, og som har et helt arbejdslivs erfaring inden for netop deres område af plastproduktion.

 

Faglighed og engagement hænger sammen

Nogle folk brænder så meget for deres fag, at de ser det som en pligt at vide alt, hvad der er at vide om det. Det gælder blandt andet vores fabrikschef, Jeppe Juul Sørensen, som har været i branchen i over 40 år, og hos Dania Plast i mere end 8 år.

”Plast findes i rigtig mange forskellige typer produkter, med hver deres egenskaber. Derfor er råvarekendskabet afgørende for, om kunden får et optimalt produkt,” fortæller Jeppe og uddyber:

”For eksempel kan svindforholdet i de forskellige typer af plast variere med adskillige procent. Hver støbeform er skabt til en bestemt type råvare, så man kan ikke ’bare lige’ skifte over til en anden råvare, uden at det har konsekvenser for både økonomi og kvalitet. Så det er en væsentlig faktor for kunden, at vi ved, hvad vi taler om.”

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource

Høj faglighed og tilfredse medarbejdere er noget, vi værner om på Dania Plast. Blandt andet ved at sørge for et godt arbejdsmiljø, hvor man trives. ”Det kan godt være, vi har en masse støbemaskiner og udstyr, men hvis vi ikke har dygtige folk, der har lyst til at være her hver dag, så er det jo ingenting værd. Det er deres daglige indsats der gør, at vi er i stand til at levere den service og de kvalitetsprodukter, vi er kendt for,” siger administrerende direktør, Morten Primdal, og fortsætter:

”Da jeg startede på Dania Plast for 11 år siden, brugte jeg meget tid på at gå rundt i vores produktion og snakke med folk. Det gør jeg stadig. Det er vigtigt for mig at være synlig på gulvet, og at medarbejderne ved, deres idéer og input bliver taget alvorligt. Der er hele tiden behov for dygtige plastmagere i Danmark, så det er ikke en selvfølge, at vi har vores medarbejdere i lang tid,” siger han og uddyber:

”Som jeg ser det, er det en af vores fornemste opgaver at sørge for de bedst mulige arbejdsforhold for medarbejderne. Det er en løbende forpligtelse, der hænger tæt sammen med, hvilke produkter vi producerer eller udvikler på. Senest har vi f.eks. udviklet en løsning, hvor medarbejderne kan flytte og tape tunge kasser med en lillefinger fremfor at skulle løfte dem.”

En positiv virksomhedskultur smitter af på kunden

At vi internt på Dania Plast passer på hinanden og kan regne med hinanden, er også fundamentet for, at vores kunder kan regne med os.

”Én af grundene til, vi ofte bliver valgt som leverandør er, at vi har ry for at give en udstrakt grad af service, der ikke afhænger af ordrestørrelsen,” fortæller Morten og fortsætter:

”Jeg vægter meget højt, at vi opfører os ordentligt – uanset hvor lille eller stor kunden er, og selvfølgelig også internt i Dania. Vi vil gå rigtig langt for, at samtlige ordrer leveres til tiden, og i den kvalitet de gerne vil have. Den opgave skal alle ansatte dagligt være med til at løfte, og det sker bl.a. gennem vores indstilling til hinanden,” slutter han.

Hvordan kan vi stille jer stærkere?

Tag fat i os, hvis I vil høre mere eller kunne tænke jer et samarbejde – I er altid varmt velkomne her hos os i Skive eller Mariager, og vi kommer naturligvis også gerne til jer.

Ring til Morten Primdal, vores CEO eller til Trine Enevoldsen, vores Key Account Manager, så tager vi den derfra.

---

Dania Plast har i mere end 30 år produceret og udviklet plastprodukter for en lang række brancher. Kernekompetencen er sprøjtestøberi, hvor vi er blandt de førende på viden og knowhow. Til alt andet samarbejder vi med anerkendte specialister i fast tilknyttede partnerskaber – alt sammen for at styrke hver enkelt kundes bundlinje og konkurrencekraft.