Cookiepolitik

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer, tablet eller telefon, når du besøger hjemmesider. Tekstfilerne bruges til at gemme forskellige simple data vedr. din adfærd på hjemmesiden. De oplysninger cookies registrerer, bliver oftest brugt til statistik eller til at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. Cookies er ikke skadelige.

Cookies på denne hjemmeside

Denne hjemmeside anvender cookies med det overordnede formål at forbedre brugeroplevelsen. Vi anvender førstepartcookies og sessioncookies for at optimere brugeroplevelsen. Derudover anvender vi tredjepartscookies, i form at Google Analytics, til at måle brugeradfærd / besøgsstatistik.

Ved at besøge hjemmesiden, accepterer du indirekte vores brug af cookies. Ønsker du at blokere vores brug af hhv. førstepartcookies og tredjepartcookies, kan du under din browsers internetindstillinger tilføje denne hjemmeside på listen over de hjemmesider, du ikke vil tillade cookies fra.

Kan jeg slette cookies?

Du kan til enhver tid slette de cookies, du har liggende på din computer. Du kan herunder finde vejledninger til, hvordan du sletter cookies:

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål angående vores anvendelse af cookies, er du velkommen til at kontakte os.

Oplysningspligt

Det skal du vide om vores behandling af dine personoplysninger:

At DANIA PLAST A/S er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager fra dig.

At du er velkommen til at kontakte Morten Primdal - Telefon: 51 34 38 12 eller mail: morten@dania.dk

At formålet med behandling af dine personoplysninger er at opfylde aftaleforhold med din virksomhed, at administrere kundeforholdet samt holde dig orienteret om nyheder og produktmuligheder.

At retsgrundlaget (hjemmel) for at vi behandler dine personoplysninger, er den indgåede aftale, kontrakt, bestilling, anden aftaleform, lovgivning eller samtykke.

At personkategorien af de oplysninger vi gemmer, er almindelige personoplysninger som navn, adresse og kontaktdetaljer.

At vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til eksterne modtagere som offentlige myndigheder, advokat, revisor og databehandlere.

At nogle af vores databehandlere er beliggende udenfor EU/EØS - f.eks. i USA, og de amerikanske databehandlere er på den af EU Kommissionen godkendte EU-US Privacy Shield liste. Befinder databehandleren sig i et ikke EU godkendt land, så læs mere om dine muligheder på www.datatilsynet.dk

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Du har indsigts- og rettelsesret.

Du har ret til sletning, dvs. du har altid adgang til at slette oplysninger. Vi sletter alle oplysninger 5 hele regnskabsår samt indeværende år efter kundeforholdets ophør, medmindre vi af regnskabsmæssige eller juridiske årsager skønner, at det er nødvendigt at beholde dem i en længere periode. Oplysningerne slettes senest, når eventuelle formueretlige krav er forældet.

Du har ret til begrænsning af behandling.

Du har ret til indsigelse, dvs. du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du har ret til at få transmitteret oplysninger (dataportabilitet).

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet. Hvis du ønsker at klage, vil vi selvfølgelig være glade for at blive orienteret og gøre, hvad vi kan for at gøre dig tilfreds, men du er altid berettiget til at klage direkte til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk.

bubblemedia