Vi skaber værdi
fra start til slut

Hos Dania Plast er vores mål altid at skabe størst mulig værdi for vores kunder. Det gør vi bedst ved at være med i hele processen fra start til slut. Derfor er vi altid klar til et tæt og langvarigt samarbejde. Dania Plast har over 30 års erfaring i rådgivning, udvikling og produktion i partnerskab med kunder i mange brancher.
Jo tidligere i projektet, vi kommer med, jo større glæde får du som kunde af vores mangeårige knowhow og præcise sparring.
Ofte har vi hjulpet kunder med at finpudse og forstærke deres oprindelige idé, så det færdige produkt stod endnu stærkere. Dermed bidrager vi også til at styrke bundlinjen hos hver enkelt kunde og samarbejdspartner. Vi tager nemlig kundernes værdier alvorligt.

Vi er klar til vækst

Dania Plast A/S har 60 veluddannede og dedikerede ansatte, som kan udføre alle typer sprøjtestøbning af teknisk plast. Fra de allermindste præcisionsopgaver til store emner.

Dania Plast A/S er resultatet af en fusion i 2019 mellem Dania Plast og RK Plast. Dermed står vi endnu stærkere rustet til en fremtid baseret på samarbejde og med en klar målsætning om vækst.

Vi kan også hjælpe jer i mål med jeres vision.

Samarbejdspartnere

bubble