Plastemballage til fødevareindustrien

Strenge krav til plastemballage til fødevarer

Emballage til fødevarer kræver som minimum en producent, der opfylder kravene til hygiejne, certificering og dokumentation. Men gør det noget, at leverandøren også er fleksibel og ved, hvordan man løser jeres udfordring optimalt? 

Fleksibilitet giver flere fordele

Dania Plast har som leverandør til fødevareindustrien gennem mange år stor erfaring med at imødekomme vores kunders behov og løse deres udfordringer – blandt andet i forhold til seriestørrelser, kapacitet og produktspecifikationer.

En af vores forcer er fleksibilitet. Vi håndterer både store og små serier og kan tilpasse produktionen optimalt til jeres behov.

De gode, lange samarbejder med vores kunder er en værdi, vi værner om på Dania Plast. Derfor er vi altid villige til at investere for at udvide kapaciteten, når kundens behov stiger. Det giver et stærkt, fleksibelt samarbejde, som både vi og vores kunder er glade for. [link til artiklen ’attraktiv samarbejdspartner’]

Vi er samtidig stolte af at kunne tilbyde produkter af højeste kvalitet – uanset om slutproduktets tolerance varierer fra producent til producent. Vores egne låg fremstiller vi eksempelvis i PE, så de bedre kan optage forskellige tolerancer på metaldåser. Vi kan også stort set altid fremstille produkter i den farve, kunden ønsker.

Styr på hygiejne, certificeringer og dokumentation

Når vi producerer produkter til fødevareindustrien, kan I, som kunde, være sikre på, at produktionen udelukkende foretages i materialer, der er godkendt til fødevarekontakt. I selve produktionslokalet opretholder vi til enhver tid de gældende hygiejnekrav, blandt andet i forhold til påklædning, afspritning og fysisk kontakt mellem medarbejdere.

Dania Plast er certificeret i henhold til FSSC 22000, som er en godkendt fødevaresikkerhedsstandard baseret på ISO 22000 og fuldt anerkendt af Food Initiative Global Safety (GFSI). Det er vigtigt for os som jeres samarbejdspartner, at vi kan vi rådgive om lovmæssige krav til de anvendte materialer.

Fødevareindustrien stiller strenge krav til dokumentation, der naturligvis skal overholdes til punkt og prikke. Hos os er sporbarhed, migrationstest og overensstemmelseserklæringer en del af dagligdagen, og vi kan når som helst formidle den nødvendige dokumentation.

Geografisk nærhed til markedet

Som leverandør til mange danske virksomheder er det en stor fordel at være tæt på kunderne og markedet. Faktisk har vi fået en kunde tilbage efter en periode med import af låg fra Tyrkiet og Tyskland. Vores geografiske placering betyder, at hvis der opstår et akut problem hos kunden, kan vi som regel levere inden for få timer, hvis varen er på lager – i modsætning til de fleste udenlandske producenter.

Skal vi samarbejde?

Har du en opgave eller en udfordring, vi skal kigge på, så kontakt os for en uforpligtende snak. Vi tilbyder både at udvikle nye produkter og overtage eksisterende. Ring til Morten Primdal, vores CEO eller til Trine Enevoldsen, vores Key Account Manager, så tager vi den derfra.

Dania Plast har i mere end 30 år produceret og udviklet plastprodukter for en lang række brancher. Kernekompetencen er sprøjtestøbning, hvor vi er blandt de førende på viden og knowhow. Til alt andet samarbejder vi med anerkendte specialister i fast tilknyttede partnerskaber – alt sammen for at styrke hver enkelt kundes bundlinje og konkurrencekraft.