Bekæmpelse af bestikkelse og hvidvask af penge

Dania Plast lægger vægt på at opretholde en ansvarlig og fair forretningspraksis og følge de højeste etiske standarder for alle sine forretningsaktiviteter og tolererer under ingen omstændigheder nogen som helst form for bestikkelse eller korruption begået af en medarbejder, kunde, leverandør eller anden person.

Alle Dania Plasts medarbejdere er forpligtet til at overholde enhver lovgivning om bekæmpelse af bestikkelse, korruption og hvidvaskning af penge i lande, som Dania Plast har forretningsaktiviteter i.

Enhver form for bestikkelse er strengt forbudt, og medarbejdere må under ingen omstændigheder modtage eller opfordre til bestikkelse i nogen form, herunder involvere sig i kunder, leverandører eller tilknyttede personer, der udbeder sig bestikkelse fra Dania Plast.

Enhver betaling til en offentlig, officiel eller tilknyttet person for partisk behandling af en officiel procedure eller proces i ethvert land er strengt forbudt.

Foræring eller modtagelse af forretningsgaver eller underholdning er tilladt, forudsat at gaven er rimelig i forhold til forretningsforholdet og opfylder følgende krav:

  • Gaven har ikke. til formål at påvirke en kunde, leverandør eller tilknyttet part til at fastholde forretningsrelationen eller sikre en forretningsmæssig fordel
  • Giveren eller modtageren af gaven er Dania Plast, og ikke en enkeltperson
  • Der må ikke være tale om kontanter eller gaver med kontantlignende karakter, herunder gaver der kan ombyttes til kontanter
  • Den gives i åbenhed
bubble